Mai Order Mai

Nama:
Alamat :
Nombor telefon :
Email Address:
Order :
Cara Pembayaran : Maybank 152116225468
Lain-lain
Bukti Pembayaran (Sila paste di sini) :
Pertanyaan/pesanan :

create web form

TESTIMONIAL BARU SABUN BELINA

http://emo.huhiho.com FROM FARA NOIS, JOHOR

- kAK Hana, leh bg phone number x? senang order pakai telefon jer. email x selalu buka n leceh.
sy bk order banyak sabun ni . hehe dah jatuh cinta pulak.

- salam kak hana, sya nak english 2, old master 2 dan quiet moment 1...jap gi nak pi bank in..mak sya nak english n old master
(huhu sampai tergoda mak fara tengok fara pakai...thanx ye promote ;P)

FARAH BARU SMS SAYA TADI -->
Salam..dah dapat sabun tu...adik2 saya kan semua dah macam suka kat belina tu....

(huhu thanx...promote kat adiq plak noo :P)


http://emo.huhiho.com FROM IZAH, SRI DAMANSARA

Hi,
Saya ingin membuat pesanan, muka saya tidak sekata dan ada jerawat kecil (baru tumbuh past 1 month) before tak ada.
Bolehkah saya menggunakan product berikut dan berapa harga termasuk penghantaran.. Beli 2 product penghantaran pos laju kira RM5 ajerkan.

2. Untuk jerawat pasir/jerawat nasi & kulit kesat - SARA MOON yg ada pewangi
3. Untuk kulit tak sekata, pemutihan & penggebuan kulit - ENGLISH ROSE (saya suka sabun ni sangat2)

Hope to hear from you soon.
Izah


http://emo.huhiho.com FROM LIZA OSMAN, AYER ITAM, PENANG

baru lepas mandi guna old master n irgasan kat badan..english rose kat muka..btul la bila tonyoh xsangka ada byk daki..hehe..nasib baik discover skrg..bleh wat apa yg patut..kat badan saya ada parut jerawat, parut chicken pox n parut luka..2 tahun lepas saya kna jgkitan bakteria dr lipas..kebetulan ada luka kecik kat badan..kna bakteria tue terus merebak dgn dahsyat nye..berair badan..so skrg dlm proses nk ilangkn parut2 tue..hehe..nk g beli la hand scrubber..baru jek pi body shop minggu lepas hehe


http://emo.huhiho.com FROM DIYANA, TERENGGANU (FROM SHOUTMIX)

diyana
tq,sbn smpi dh...xsbr nk try...=)

mizzhanna

hehe dh smpai ek...awt lmbt pulak...biar buih 2-3 minit kat muka then bilas ok...tq
Details 2009-07-28 6:50 AM

diyana

dh 2 ari pki,rse licin je muke ni....suke2,hehe..
Details 2009-07-29 12:31 AM

mizzhanna
huhu besh la gitu diyana...nnti dah lama2 pakai lg licin...lepas seminggu ke 2 minggu awk biar buih dia lma2 sikit kat muka ek
Details 2009-07-30 2:50 AM

diyana
baik...yg prsn whitehead kt dagu ni dh krg skit....hrp blh hlgla pasni...
Details 2009-07-30 5:37 AM

mizzhanna
dia mmg amik msa sikit..tp takpe la...dh dia susu kambing saje...kita nak pakai pun x isau...pakai kerap pun x merah muka ke pedih ke...hehe
Details 2009-07-30 10:00 AM

http://emo.huhiho.com FROM KAK YUZI, KL

Rasanya nak beli lagi bulan depan..kak nak belasah pakai 1 badan dulu awai2 ni...tp sungguh la daki berkati keluaq bila pakai...aritu nani kata guna glove yg bodyshop kan?

http://emo.huhiho.com FROM HADIFAH, TERENGGANU

Ni dah masuk 4 sabun old master sya pakai...sya suka sabun ni....dulu sya beli dari orang lain tapi sekarang dia dah tak berniaga lagi dah...sya ingat nak jadi pelanggan tetap awak pulak...

(Thanx Hadifah sebab sudi jadi pelanggan tetap saya :P)


No comments:

Post a Comment