Mai Order Mai

Nama:
Alamat :
Nombor telefon :
Email Address:
Order :
Cara Pembayaran : Maybank 152116225468
Lain-lain
Bukti Pembayaran (Sila paste di sini) :
Pertanyaan/pesanan :

create web form

DULU & SEKARANG HEHE....

DULU http://emo.huhiho.com

ni muka thn lepas....2008 masa kena chicken pox....ngeri sehhh....http://emo.huhiho.com
sebulan lebih x kuar umah....http://emo.huhiho.com cam kena penjara kau!!! makan vitamin & krim doctor pun x lega...http://emo.huhiho.com



ni pulak parut pas pakai 1 local product... abih merah2 muka time ni + jerawat banyak gila...
tengok ler open pores besaq cam kawah bulan....http://emo.huhiho.com



SEKARANG
http://emo.huhiho.com

haaa ni muka sekarang....masa kat kelantan april 2009...
ade la nmpk improve nye kan wpun takde la licin 100%....http://emo.huhiho.com
tapi syukur alhamdulillah la dah lega dari masalah kulit yg banyak gila dulu....
self confident yg selama ni down pun dah mula up balik hehe....up lg!! laju lagi!!! http://emo.huhiho.com





time tunang ni muka sikit rosak sebab pakai local product lagi haha....bila nak serik tah...
tu ler kalu dah pompuan....http://emo.huhiho.com dengar produk tu besh sikit jek dah gatal tangan nak try....

bila muka rosak baru kalut nak pakai belina balik haha....tobat lepas ni nak stick ngan belina jek....say no to peeling products!!! http://emo.huhiho.com

no chemicals...no peeling....no redness....very mild & gentle....so i hope it'll do wonders too on your skin!! http://emo.huhiho.com

No comments:

Post a Comment