Mai Order Mai

Nama:
Alamat :
Nombor telefon :
Email Address:
Order :
Cara Pembayaran : Maybank 152116225468
Lain-lain
Bukti Pembayaran (Sila paste di sini) :
Pertanyaan/pesanan :

create web form

MINTA MAAF KEPADA SEMUA

Seperti yang saya penah cakap kan....
saya ni kerja hospital...
buat masa sekarang keadaan x mengizinkan saya nak business cam dulu lg....
tapi saya akan still paparkan kebaikan sabun ni kat sini
supaya orang yang ada problem tu buleh dapat panduan mengenai BELINA ni kannn

buat masa skrg sya dah x juai lg dah belina ni tau

in da future mybe akan aktif balik kott....sob3....
maap naa kepada semua yg dok sms, email saya
saya akan tolon sedaya mampu....
just saya dah x juai dah la....heheheh....

P/S : add my FACEBOOK ok kalau nak tnya apa2....sebab sya dah jarang blogging....sob3....

KATALOG SABUN SUSU KAMBING BELINA DARI NEW ZEALAND



TESTIMONIAL BARU SABUN BELINA

http://emo.huhiho.com FROM FARA NOIS, JOHOR

- kAK Hana, leh bg phone number x? senang order pakai telefon jer. email x selalu buka n leceh.
sy bk order banyak sabun ni . hehe dah jatuh cinta pulak.

- salam kak hana, sya nak english 2, old master 2 dan quiet moment 1...jap gi nak pi bank in..mak sya nak english n old master
(huhu sampai tergoda mak fara tengok fara pakai...thanx ye promote ;P)

FARAH BARU SMS SAYA TADI -->
Salam..dah dapat sabun tu...adik2 saya kan semua dah macam suka kat belina tu....

(huhu thanx...promote kat adiq plak noo :P)


http://emo.huhiho.com FROM IZAH, SRI DAMANSARA

Hi,
Saya ingin membuat pesanan, muka saya tidak sekata dan ada jerawat kecil (baru tumbuh past 1 month) before tak ada.
Bolehkah saya menggunakan product berikut dan berapa harga termasuk penghantaran.. Beli 2 product penghantaran pos laju kira RM5 ajerkan.

2. Untuk jerawat pasir/jerawat nasi & kulit kesat - SARA MOON yg ada pewangi
3. Untuk kulit tak sekata, pemutihan & penggebuan kulit - ENGLISH ROSE (saya suka sabun ni sangat2)

Hope to hear from you soon.
Izah


http://emo.huhiho.com FROM LIZA OSMAN, AYER ITAM, PENANG

baru lepas mandi guna old master n irgasan kat badan..english rose kat muka..btul la bila tonyoh xsangka ada byk daki..hehe..nasib baik discover skrg..bleh wat apa yg patut..kat badan saya ada parut jerawat, parut chicken pox n parut luka..2 tahun lepas saya kna jgkitan bakteria dr lipas..kebetulan ada luka kecik kat badan..kna bakteria tue terus merebak dgn dahsyat nye..berair badan..so skrg dlm proses nk ilangkn parut2 tue..hehe..nk g beli la hand scrubber..baru jek pi body shop minggu lepas hehe


http://emo.huhiho.com FROM DIYANA, TERENGGANU (FROM SHOUTMIX)

diyana
tq,sbn smpi dh...xsbr nk try...=)

mizzhanna

hehe dh smpai ek...awt lmbt pulak...biar buih 2-3 minit kat muka then bilas ok...tq
Details 2009-07-28 6:50 AM

diyana

dh 2 ari pki,rse licin je muke ni....suke2,hehe..
Details 2009-07-29 12:31 AM

mizzhanna
huhu besh la gitu diyana...nnti dah lama2 pakai lg licin...lepas seminggu ke 2 minggu awk biar buih dia lma2 sikit kat muka ek
Details 2009-07-30 2:50 AM

diyana
baik...yg prsn whitehead kt dagu ni dh krg skit....hrp blh hlgla pasni...
Details 2009-07-30 5:37 AM

mizzhanna
dia mmg amik msa sikit..tp takpe la...dh dia susu kambing saje...kita nak pakai pun x isau...pakai kerap pun x merah muka ke pedih ke...hehe
Details 2009-07-30 10:00 AM

http://emo.huhiho.com FROM KAK YUZI, KL

Rasanya nak beli lagi bulan depan..kak nak belasah pakai 1 badan dulu awai2 ni...tp sungguh la daki berkati keluaq bila pakai...aritu nani kata guna glove yg bodyshop kan?

http://emo.huhiho.com FROM HADIFAH, TERENGGANU

Ni dah masuk 4 sabun old master sya pakai...sya suka sabun ni....dulu sya beli dari orang lain tapi sekarang dia dah tak berniaga lagi dah...sya ingat nak jadi pelanggan tetap awak pulak...

(Thanx Hadifah sebab sudi jadi pelanggan tetap saya :P)


DULU & SEKARANG HEHE....

DULU http://emo.huhiho.com

ni muka thn lepas....2008 masa kena chicken pox....ngeri sehhh....http://emo.huhiho.com
sebulan lebih x kuar umah....http://emo.huhiho.com cam kena penjara kau!!! makan vitamin & krim doctor pun x lega...http://emo.huhiho.com



ni pulak parut pas pakai 1 local product... abih merah2 muka time ni + jerawat banyak gila...
tengok ler open pores besaq cam kawah bulan....http://emo.huhiho.com



SEKARANG
http://emo.huhiho.com

haaa ni muka sekarang....masa kat kelantan april 2009...
ade la nmpk improve nye kan wpun takde la licin 100%....http://emo.huhiho.com
tapi syukur alhamdulillah la dah lega dari masalah kulit yg banyak gila dulu....
self confident yg selama ni down pun dah mula up balik hehe....up lg!! laju lagi!!! http://emo.huhiho.com





time tunang ni muka sikit rosak sebab pakai local product lagi haha....bila nak serik tah...
tu ler kalu dah pompuan....http://emo.huhiho.com dengar produk tu besh sikit jek dah gatal tangan nak try....

bila muka rosak baru kalut nak pakai belina balik haha....tobat lepas ni nak stick ngan belina jek....say no to peeling products!!! http://emo.huhiho.com

no chemicals...no peeling....no redness....very mild & gentle....so i hope it'll do wonders too on your skin!! http://emo.huhiho.com

LOVE BELINA SOAP :P

Ni la my daily routine using BELINA SOAP http://emo.huhiho.com

PAGI - PETANG
- cuci muka ngan CHARMAINE
- for body pulak saya guna OLD MASTER




MALAM
- start jek maghrib sya dah tukar sabun dah....malam2 sya pakai ENGLISH ROSE untuk menggebukan kulit yihha :)
- sabun mandi pulak macam biasa OLD MASTER jugak


UNTUK TIPS PAKAI BELINA SOAP NI NGAN LEBIH EFEKTIF JANGAN LUPA EMAIL/SMS SAYA NOOO http://emo.huhiho.com


REVIEW : SABUN BELINA


Sejak saya guna sabun ni memang tak terpikir pun nak stop.....

Ketagih beli sabun dia banyak2 ada laaaa....http://emo.huhiho.com haa tengok...jatoh cinta abih ni....
tp kalu tergoda tengok produk lain cheq stop la jap belina ni ahak.... http://emo.huhiho.com ampun...pasni tak nak stop pakai belina dah huhu....
tp pengalaman pakai local product ni muka rosak abih wuu3....http://emo.huhiho.com
bila naik jerawat banyak mula laa mendung jek diriku ini....murung jek....tak konfiden langsung....rasa cam nak berkurung jek hari2....
tapi padan muka aku....sapa soh tak nak serik2 kan kan kan....

last2 pakai belina balik hehe.....http://emo.huhiho.com lari ni tau nak carik belina balik huhu....
Murah jek.....dah tu tahan lama gak.....

besar tau sabunnya...boleh potong 4.....tahan dalam 2 bulan gitu.....
saya pakai sabun CHARMAINE sekarang.....untuk muka yang banyak black head and white head.....

nampak kulit makin cerah....
yang penting jerawat teruk & merah2 saya akibat salah pakai produk dah hilang!!!
sekarang tengah berusaha nak hilangkan parut jek lagi....
tu laaa....lain kali pikir dulu b4 try apa2 pr
oduk.....http://emo.huhiho.com jangan jadi macam saya & tikus ni tau....

dia punya kotak memang camni....ala2 english style gitu.....


Ni plak sabun OLD MASTER habuan saya dok tonyoh badan tiap2 hari....http://emo.huhiho.com
heheh maklum la nak cerahkan mana2 yg golap tak selera nak tengok tu....
alhamdulillah dah cerah sikit....

tp amik masa la....
biasa la dah susu kambing aje memang la amik masa kan??
takpa biaq lambat asai selamat :P
http://emo.huhiho.com kikikikik comeynye tikus ni


SABUN SUSU KAMBING BAEK PUNYA!!

ni keratan majalah mana tah....tak ingat hehe :P